Allergia, allergia kezelése, allergia tünetek > Betegségek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Allergia, allergia kezelése, allergia tünetek > 46 weboldal. Kategória leírása: A különböző allergiák sok ember életét megkeserítik. Az allergia típusai, tünetek, kezelések és allergia vizsgálatok. Étel-, gyógyszer-, fémallergia, ekcéma, csalánkiütés és rovarcsípés okozta allergiák.

Tipp

Allergia típusok és tüneteik
Allergia típusok és tüneteik
http://allergia.wyw.hu/

Világviszonylatban is elmondható, hogy egyre több a különböző allergiáktól szenvedő betegek száma. Allergiára gyanakszol tüneteid alapján? Oldalunkon megtalálod a különböző allergia típusokat, tüneteit, valamint kezelési lehetőségeket, gyógymódokat az szénanáthától, bőrallergiáktól kezdve az ételallergiákig. Allergiavizsgálat és szakorvosok.

allergia.wyw.hu

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ételallergia és táplálékintolerancia portál
Ételallergia és táplálékintolerancia portál
http://www.etelallergia.hu/

Food Allergy. Ételallergia és táplálékintolerancia portál, gluténmentes, laktózmentes, tejfehérje mentes, tojásmentes és vegetáriánus ételekkel.

www.etelallergia.hu
Az ekcéma fajtái
Az ekcéma fajtái
http://www.sanatopic.hu/ekcema.php

Számos, egymással többé-kevésbé rokon kórképet neveznek ekcémának. Az ekcémák gyakoribb fajtái: Atópiás, Kontakt, csecsemőkori szeborreás, felnőttkori, Nummularis, Neurodermatitis, Stasis, Dyshidroticus, Asteatoticus ekcéma...

www.sanatopic.hu
Mi is az az urticaria?
Mi is az az urticaria?
http://www.allergiadoktor.hu/allergia/csalankiutes/

A csalánkiütés értágulatot okozó kémiai anyagok különböző sejtekből (pl. hízósejtek) történő felszabadulását követően alakul ki. Ilyen értágulatot okozó anyagok a hisztamin vagy a leukotriének, de számos más anyag is okozhat hasonló panaszokat.

www.allergiadoktor.hu
Orvosi jegyzet - Origo egészség
Orvosi jegyzet - Origo egészség
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0543/549374/ekcema_1.htm

Az orvostudomány mai álláspontja szerint nem vonható éles határ az ekcéma és a dermatitisz, azaz a bőr gyulladásos állapota között. Ezt tovább bonyolítja, hogy a köznyelv még szélesebb betegségcsoportra használja az ekcéma elnevezést. A bőr akut gyulladásos elváltozásait, mely bőrpírrel, kis kiemelkedő göbökkel, gyorsan növekvő, majd szétpukkanó hólyagocskákkal, duzzanattal, nedvezéssel, pörkképződéssel, majd hámlással, viszketéssel járnak, nevezhetjük dermatitisznek, vagy ekcémás dermatitisznek. Ezek hosszabb ideig fennálló, krónikus változatát ekcémának.

egeszseg.origo.hu
Allergia kalkulátor
Allergia kalkulátor
http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/allergia/

A Budai Allergiaközpont által kifejlesztett allergiateszt segíthet Önnek felismerni, hogy érintett-e allergiától, és ha igen, akkor annak melyik fajtájától. Az allergiás tünetek csökkentésének első lépése az allergén azonosítása. Az allergének azok az anyagok, amelyek a szervezetbe kerülve az allergiás tüneteket kialakítják. Ez a teszt segíteni fog Önnek a tünetegyüttes, így a potenciális allergén azonosításában. Kérjük, körültekintően és pontosan töltse ki! Figyelem! Ez a teszt nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, mindössze tájékozódásul szolgál.

egeszseg.origo.hu
Ételintolerancia
Ételintolerancia
http://etel-intolerancia.hu/

Ételintolerancia nem azonos az ételallergiával, azonban a köztudatban sokan keverik a két betegséget. Weboldalunk létrehozásának célja, hogy a lehető legbővebb mértékű információval szolgáljunk az ételintoleranciában szenvedőknek, illetve bemutassuk a vizsgálatok, szűrések módját.

etel-intolerancia.hu
Allergia - Wikipédia
Allergia - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Allergia

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek nehézfémek stb...

hu.wikipedia.org
Allergia gyógyítás - Rovarcsípés
Allergia gyógyítás - Rovarcsípés
http://www.allergiadoktor.hu/allergia/rovarcsipes/

A rovarcsípés allergia a hártyás szárnyú rovarok mérgében található fehérje természetű anyagokkal szemben kialakuló allergiát jelent. Európában a méhek és a darazsak által okozott csípések kapcsán alakul ki leginkább. Előfordulását tekintve a felnőttek 4 %-ban gyermekek közel 1%-ban lehet rovarméreg allergiával számolni. A halálos kimenetelű anafilaxiás sokkot okozó esetek száma azonban szerencsére alacsony.

www.allergiadoktor.hu
Allergiadoktor
Allergiadoktor
http://www.allergiadoktor.hu/

A honlapon számtalan, képes illusztrációval is ellátott információt talál az allergiás betegségekkel kapcsolatosan. Így Ön részletesen megismerkedhet az allergia típusaival, a vizsgálatok fajtáival és allergia kezelési módszereivel egyaránt. Dr. Söjtöry Hajnalka allergológus-klinikai immunológus főorvos vagyok. VIII.kerületi Járóbeteg Szakrendelésen várom a gyógyulni vágyó allergiás betegeket. Szíves figyelmébe ajánlom tehát mindenkinek, aki az allergiától szenved. Ajánlom annak is, aki segítséget akar nyújtani családjában, ismeretségében élő allergiás betegeknek. Ingyenes allergia tanácsadás mindenki számára elérhető!

www.allergiadoktor.hu
Szabaduljon meg a háziporatkáktól, Allergiától
Szabaduljon meg a háziporatkáktól, Allergiától
http://www.allergoff.hu

Az Allergoff termékcsalád 6 hónapos védelmet biztosít a háziporatkák ellen. Győzze le az allergiát!

www.allergoff.hu
Budai Allergia Központ
Budai Allergia Központ
http://www.allergiakozpont.hu/

Budai Allergia Központ - allergia, immunológia, endokrinológia, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, tüdőgyógyászat, gyermekgyógyászat, gasztroenterológia.

www.allergiakozpont.hu
Akupunktúra - kínai gyógyászat
Akupunktúra - kínai gyógyászat
http://kinaigyogyaszat.hu

Prof. Dr. WANG WEI DI és Prof. Dr. ZHAO YU HUA 30 éve foglalkoznak akupunktúrával, és 18 éve gyógyítanak Magyarországon. A két professzor a Harbin Orvostudományi Egyetemen végzett, de akupunktőr orvosaink egyben családi hagyományt is követnek, hiszen Dr. Wang édesapja is ismert akupunktúrás professzor.

kinaigyogyaszat.hu
Origo - Egészség
Origo - Egészség
http://egeszseg.origo.hu/allergia/

Allergia hírek, cikkek, pollennaptár, kislexikon, vizsgálatok...

egeszseg.origo.hu
Medic-Poliklinika
Medic-Poliklinika
http://medic-poliklinika.hu/

Allergia, asztma, ekcéma, és krónikus betegségek gyógyítása.

medic-poliklinika.hu
Allergia Orvos
Allergia Orvos
http://www.allergia-orvos.hu/

dr. Zonda Igor - allergológus és klinikai immunológus. Mint allergológus az allergiás betegségek felismeréséhez, azok kezeléséhez illetve megelőzéséhez tudok segítséget nyújtani.

www.allergia-orvos.hu
Előző lap [1] 2 3 4 Következő lap
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20704