Civilizációs betegségek > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Civilizációs betegségek > 6 weboldal. Kategória leírása: Felgyorsult tempójú világunkban egyre nő a civilizációs betegségek száma, melyet főleg a nem megfelelő életvitel okoz. Ilyenek például: a stressz, mozgásszegény életmód, depresszió, munka és számítógép / internet függőség.

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tudaj Ön, miért nem depressziós az eszkimó?
http://www.naturalvitamin.hu/c100/miert-nem-depresszios-az-eszkimo-

40-50 éve kezdtek felfigyelni arra, hogy miközben a civilizált világban egyre nő a szív- és érrendszer eredetű halálozás, addig a jóformán csak tengeri állatokat fogyasztó eszkimók körében ez a betegség szinte ismeretlen....

Tudaj Ön, miért nem depressziós az eszkimó?
Civilizációs betegségek napjainkban
http://biosziget.hu/magazin/civilizacios-betegsegek/

Napjainkban a civilizációs betegségek előfordulása egyre nagyobb méreteket ölt. A helytelen táplálkozással, mozgásszegénységgel nő a túlsúlyosok száma, a felgyorsult világban egyre több stressz éri az embereket, sokan válnak depresszióssá. Egyre több a káros szenvedélyekkel élők száma is. Főként iparterületen, városokban a környezeti ártalmak (káros levegő, szennyezettség), ezek mind-mind kihatnak szervezetünkre.

Civilizációs betegségek napjainkban
A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában
http://stresszhatasok.com

Kijelenthetjük, hogy tartósan stresszes környezetben élünk. Mindennapjainkat egyszerűen átszövi a stressz. A stressz hatásának hatalmas szerepe van a betegségek kialakulásában és lefolyásában, főleg a napjainkban csak úgynevezett civilizációs betegségeknél. Mai világunkban a betegségek megjelenése, lefolyása, gyakorisága és más betegségekkel való kapcsolata megváltozott. Ennek több okai is van: életünk felgyorsult, ételeink megváltoztak, a környezeti ártalmak megsokasodtak, a globális és mikrokörnyezetünk alaposan átalakult. Nem csoda tehát, hogy az Önre zúduló stresszhatások száma, minősége és nagysága megsokszorozódott.

A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában
Számítógép, internet függőség
http://leleknavigator.hu/temakorok/fuggoseg/77-internetfuggoseg

Sokan nem tudják kontrollálni mennyi időt töltenek el a számítógép mellett, internetezéssel. A modern technológia elterjedése azonban sokakat rendre odaláncol a monitor elé. Számítógép függőségről azonban csak akkor beszélünk, ha az egyén túlzott használattal, alapvető szükségleteit is elhanyagolja már, hiányában elvonási tünetek jelentkeznek.

Számítógép, internet függőség
Mindennapi stressz csökkentése
http://www.blikk.hu/blikk_hirdetes/csokkentse-a-mindennapi-stresszt-az-impul ...

Épp olyan nehéz megfogalmazni, hogy mi is az a stressz, mint elkerülni káros hatásait. Pedig a fokozott és tartós stressz akár komolyabb betegségekhez is vezethet, amit érdemes megelőzni, például Impulser terápiával. A mágnesterápiát már több ezer éve ismerik, kiegészítő kezelésként a nyugati orvoslás is széles körben használja. Ha a sejtjeinket körülvevő mágneses burok ép, az szerveink működését, anyagcserénket, vérkeringésünket is kedvezően befolyásolja. Az otthon is használható Impulser pulzáló mágneses eszközök a sejtekre hatva javíthatják a testi funkciókat, a rendszeres kezelés jó lelki közérzetet biztosítva segíthet az ellazulásban, vagyis hatékony terápiának bizonyulhat a stressz hatásai ellen.

Mindennapi stressz csökkentése
Alattomos modern betegségek
http://www.femina.hu/egeszseg/modern_betegsegek

Stressztől a depresszióig, valamint észrevétlenül kialakuló függőségek, melyek életünk, lelki- és testi egészségünk szinte minden területére kihat. Első számú betegség okozó a stressz, mely manapság minden életterületen jelen van. A másik a különböző függőségek: munka és számítógép függőség.

Alattomos modern betegségek
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915