Daganatos betegségek, rák tünetei > 2. oldal > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Daganatos betegségek, rák tünetei > 2. oldal > 46 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/

A Daganatok.hu oldal a daganatos betegségben érintettek és családtagjaik számára ad hiteles tájékoztatásokat. A betegséggel kapcsolatos alapvető tudnivalók, friss hírek és interjúk. A rák típusai, diagnosztika, valamint kezelési módok.

Daganatok.hu
Szponzorált linkek
Daganatok.hu - Emlőrák
http://www.daganatok.hu/emlorak

Az emlőrák a nők leggyakoribb daganatos betegsége, sokkal ritkábban férfiakban is előfordul. Az egész világon a nők összes daganatának 22%-a emlőrák, Magyarországon évente mintegy 7500 új megbetegedés fordul elő. Az életkort figyelembe véve leginkább 30 éves kor fölött jelentkezik, 50-65 év között a leggyakoribb, az ezt követő években az előfordulása fokozatosan csökken.

Daganatok.hu - Emlőrák
Fájdalommentes vastagbélszűrés
http://www.endo-kapszula.hu/

Endo-kapszula Kft. - Vastagbélrák szűrés, fájdalommentes endoszkópia, kapszula endoszkópia.

Fájdalommentes vastagbélszűrés
Emlőrák - InforMed
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_gyn/breast/breas ...

Csak 5 perc és elég, hogy a félelem és szorongás elillanjon. Havonta egyszer minden hölgynek meg kellene vizsgálnia saját mellét. Erre a legalkalmasabb a menstruációt követő hét.

Emlőrák - InforMed
Rákgyógyítás.hu
http://www.rakgyogyitas.hu/

A „rák” több mint kétszázféle, tulajdonságaiban, kihatásában, következményeiben és gyógyíthatóságában egymástól eltérő daganatos betegség közös neve. A daganatok nem egyik napról a másikra jelennek meg, azok kifejlődése daganatmegelőző állapotokon keresztül történik. A daganatok olyan sejtek burjánzásából jönnek létre, amelyek függetlenné váltak a szervezetbeli sejtszaporodást szabályozó mechanizmusoktól, „kikerültek az irányítás, a felügyelet” alól.

Rákgyógyítás.hu
Rákgyógyítás - Tüdőrák
http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=55

A tüdőrák annak ellenére a daganatos halálozás vezető okai közé tartozik mind férfiaknál, mind nőknél, hogy az egyik leginkább elkerülhető betegség, hiszen a daganatok túlnyomó többségét bizonyítottan a dohányzás váltja ki. A tüdőrák régebben elsősorban a férfiak betegsége volt, de az utóbbi évtizedekben előfordulása a nők körében is drámaian növekedett.

Rákgyógyítás - Tüdőrák
Rákgyógyítás: Agydaganatok
http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=62

Az agydaganatok csoportjába számos, egymástól szövettani eredetében, elhelyezkedésében, agresszivitásában, kezelhetőségében, ebből következően pedig várható kimenetelében is különböző daganattípus tartozik. A daganat kialakulhat közvetlenül az agy valamelyik részében, ekkor elsődleges rákról (primer tumor) beszélünk, ugyanakkor az is jelentős hányadban előfordul, hogy más szervben (leggyakrabban tüdőben, vesében, emlőben, a gyomor-bél traktusban vagy a bőrön) kialakult tumor ad áttéteket, metasztázisokat az agyban (secunder tumor). Az agydaganatok a központi idegrendszeri tumorok részét képezik, az agyban előforduló daganat mellett ebbe a csoportba tartoznak a gerinccsatornában kialakuló tumorok is.

Rákgyógyítás: Agydaganatok
Végbél- és vastagbélrák | Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/vegbel-es-vastagbelrak

Az utóbbi 30 évben a végbél- és vastagbélrákos megbetegedések (kolorektális rák) száma 3-4,5-szeresére (!) emelkedett, s mindkét nemben a második leggyakoribb rosszindulatú megbetegedéssé vált. Férfiaknál a tüdőrák, nőknél az emlőrák előzi meg.

Végbél- és vastagbélrák | Daganatok.hu
Emlőrák - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eml%C5%91r%C3%A1k

Az emlőrák vagy mellrák az emlő sejtjeiből kiinduló daganatos megbetegedés. Leggyakrabban az emlő mirigyszövetéből, illetve a tejutak falát bélelő hámszövetből kiinduló rosszindulatú daganat. A tüdőrák után a második leggyakoribb rákos megbetegedés a világon (az összes rákos eset 10,4%-a, mindkét nemet beleértve), és az ötödik leggyakoribb rákhoz köthető halálok.

Emlőrák - Wikipédia
Méhnyakrák | Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/mehnyakrak

Daganatok.hu - minden a méhnyakrákról. A méhnyakrák kialalkulása, a méhnyakrák megelőzése, stb... A méhnyakrák korai felismerésére jó módszerek állnak rendelkezésre, a kezelés lehetőségei a sebészi, a sugaras és a gyógyszeres terápia oldaláról maradéktalanul biztosítottak. Hazánkban a méhnyakrák szűrése megoldott, de sajnos a nők tekintélyes hányada nem él ezzel a lehetőséggel, részben ezért nem ismerik fel korai stádiumban a betegséget.

Méhnyakrák | Daganatok.hu
Tüdőrák - InforMed
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/lung/cancer_lung

Tüdőrák InforMed orvosi, egészségügyi, életmód és wellness portál.

Tüdőrák - InforMed
Agydaganatok - Idegsebészet Info
http://neurosurgery.info.hu/content/view/16/36/lang,hu/

(latinul: tumor cerebri) Az agydaganatok olyan daganatok, melyek a koponyán belül alakulnak ki, és itt növekedve összenyomják, vagy direkt módon tönkreteszik a környezö agyállományt. Kezelés nélkül a daganatok nagy többsége elöbb-utóbb súlyos tüneteket (pl. végtagbénulás, beszédelakadás, személyiség-változás, epilepszia, stb.) okoz, végül pedig oly mértékben károsítja az agyállományt, ami a beteg halálához vezet.

Agydaganatok - Idegsebészet Info
Rákgyógyítás - Gyomorrák
http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=46

Magyarország a gyomorrákos megbetegedésekben a középmezőnyben helyezkedik el: az 1980-as évekig évente mintegy négyezren vesztették életüket a gyomorrák miatt. Ez a szám mára csökkent ugyan, ám ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a betegség ritkábban fordulna elő: a gyomortumor miatti halálozás csökkenésében szerepe lehet a vizsgálati módszerek fejlődése következtében lehetővé vált korai diagnosztizálásnak, a műtéti eljárások és a kiegészítő kezelése fejlődésének, ám szerepet tulajdonítanak az étkezési szokások megváltozásának is.

Rákgyógyítás - Gyomorrák
Rákgyógyítás.hu - Méhnyakrák
http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=39

A méhnyakrák leggyakrabban 30 és 60 éves kor között fordul elő, nők körében az emlőrák után a méhnyakrák a második daganattípus, amely a leggyakrabban halálos szövődményekkel jár. Mindez azért tragikus, mert a méhnyakrák elburjánzása megelőzhető, a betegség idejében felismerve meggyógyítható.

Rákgyógyítás.hu - Méhnyakrák
Vastagbéltükrözés altatásban
http://vastagbeltukrozes-altatasban.hu/

A vastagbéltükrözés altatásban is elvégezhető és ez estben a beteg semmilyen fájdalmat, kellemetlenséget nem érez. A vastagbél tükrözésére használt diagnosztikai eszköz feljuttatása a vizsgálati területre a bélkanyarulatok miatt nehézkes és a beteg számára fájdalommal jár.

Vastagbéltükrözés altatásban
Betegtájékoztató a prosztatarákról
http://www.compunet.hu/ferring/home.htm

A prosztata. A prosztatarák - betegség jelentősége. Korai felismerésének lehetőségei. Tünetei. Prosztatarák gyanúja esetén szükséges további vizsgálatok. Stádiumai. Kezelésének lehetőségei. A kezelés lehetőségei a betegség súlyosságának megfelelően. Beteggondozás.

Betegtájékoztató a prosztatarákról
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20726