Daganatos betegségek, rák tünetei > 3. oldal > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Daganatos betegségek, rák tünetei > 3. oldal > 46 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/

A Daganatok.hu oldal a daganatos betegségben érintettek és családtagjaik számára ad hiteles tájékoztatásokat. A betegséggel kapcsolatos alapvető tudnivalók, friss hírek és interjúk. A rák típusai, diagnosztika, valamint kezelési módok.

Daganatok.hu
Szponzorált linkek
Rákgyógyítás: Petefészekrák
http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=48

A petefészekrák döntően az 50 év feletti nők betegsége: előfordulási gyakorisága az életkor előrehaladtával fokozatosan nő. Ritka esetekben ugyanakkor fiatal felnőtteknél, sőt egyes válfajai a pubertás kor előtt is előfordulhatnak.

Rákgyógyítás: Petefészekrák
Prosztatarák | Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/prosztatarak

A prosztatarák elsősorban az idősebb férfiak betegsége, de 40 éves életkor után bárkinél bármikor kialakulhat, és kialakulásának veszélye az életkor előrehaladásával egyre inkább növekszik. Az időben felismert prosztatarák gyógyítható, vagy legalábbis visszaszorítható, féken tartható és a beteg számára jó minőségű, lényegében tünet- és panaszmentes élet biztosítható.

Prosztatarák | Daganatok.hu
Magyar Rákellenes Liga
http://www.rakliga.hu/

Közismert tény, hogy a rák a második vezetõ halálok hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek után. Érzékeltetve a probléma súlyosságát: évente egy Esztergom nagyságú város lakosait veszítjük el daganatos megbetegedésben. A rák legyõzése nemcsak orvosi feladat, hanem mindannyiunk közös ügye! A Magyar Rákellenes Liga 1990-ben alakult meg, hogy kiemelten közhasznú civil szervezetként részt vegyen a rák elleni küzdelemben.

Magyar Rákellenes Liga
Prosztatarák szűrés
http://www.semmelweiskft.hu/?app=service&sublayout=show&id=16&_lang=hu

A laborvizsgálatokat a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján lévő PentaCore Laboratóriumban végezzük. 1083 Budapest, Korányi Sándor u. 2/a. alagsor. PCA3 - Az első prosztatarák specifikus genetikai teszt egyszerűen, vizeletmintából.

Prosztatarák szűrés
Hepatitis B - májrákhoz vezethet
http://www.utazaselott.hu/hepatitis-betegseg.html

A hepatitis májgyulladással, májsejtek károsodásával járó betegségek összefoglaló neve. Napjaink legkönnyebben elkapható fertőző betegségei közé tartozik, mely minden kontinensen előfordul. Ha a fertőzés krónikussá válik, májzsugorodás, illetve májrák lehet a következmény.

Hepatitis B - májrákhoz vezethet
Magyar gyermekhematológusok és gyermekonkológusok társasága
http://www.gyermekdaganat.hu/

Célunk Magyarországon az összes rosszindulatú daganatos és vérképzőszervi megbetegedésben szenvedő gyermek egységes, nemzetközileg elfogadott, korszerű, diagnosztikus és terápiás elvek szerint történő kezelése.

Magyar gyermekhematológusok és gyermekonkológusok társasága
Daganatmentes.hu
http://www.daganatmentes.hu

A rákbetegség sok esetben gyógyítható. A daganatmentes.hu együttműködve hazai és a külföldi szakmeberekkel a legújabb kutatási eredmények és módszerek felhasználásával segíti a rákbetegeket a gyógyulásban.

Daganatmentes.hu
Segítsünk Laurának
http://www.bencze-laura.hupont.hu/

Bencze Laura egy négy éves, agydaganatos kislány. Élni akarása és kitartása csodálatra méltó, de most a mi segítségünk is kell mind-e mellé. Neki kérünk segítséget, hogy meggyógyuljon, és megtörténjen a csoda,végre boldogan és egészségesen éljen!

Segítsünk Laurának
A csontrák típusai és tünetei
http://drimmun.com/tumoros-megbetegedesek/csontrak.html

A csontokból kiinduló második leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedés. A leggyakoribb csontdaganatok: az osteoszarkóma, a chondroszarkóma és a Ewing-szarkóma. A betegség viszonylag korán és jól felismerhető tüneteket produkál.

A csontrák típusai és tünetei
Adó 1% felajánlással mentsen életet!
http://www.ado1.eu/

Szeretne Ön is segíteni adó 1% felajánlásával, de nem döntött még, hogy kinek adja? A Daganatos Gyermekekért Alapítvány már több mint éve segíti a leukémiás és daganatos gyerekeket. Nemcsak a kicsiket, de a szüleiket is támogatja, hogy minél hamarabb hazamehessek gyógyultan a kórház rideg falai közül. Szeretnénk kérni az Ön segítségét is, hogy ajánlja fel az adó 1%-át a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitöltenie egy egyszerű nyomtatványt, amit megtalál honlapunkon. Kérjük, ha teheti, segítsen a beteg gyerekeken adó 1%-ával!

Adó 1% felajánlással mentsen életet!
Adományok daganatos gyermekeknek
http://www.leukemias.hu/leukemia/daganatos-gyermekek/

Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány – “a sok kicsi sokra megy” elve alapján – örömmel veszi adományát bármilyen kis összegről, hiszen hálásak vagyunk minden forintért, amit a leukémiás beteg gyermekek gyógyítására fordíthatunk. A gyermekkori daganatok pontos okai ismeretlenek, bár vannak bizonyos tényezők, amelyek növelik a daganatos gyermek megbetegedés kialakulásának kockázatát. Valószínűleg az öröklött hajlam, a környezeti, immunológiai tényezők és esetleg vírusfertőzés teszik fogékonnyá az egyént a daganatra.

Adományok daganatos gyermekeknek
A sárgabarackmag csodálatos hatása
http://a-magok-ereje.hu/a-betegsegek-megelozese/hunzak-foldje-ahol-nincsenek ...

Hihetetlen, de létezik olyan népcsoport, ahol nem ismerik a civilizációs betegségeket. Mi lehet a titkuk? A hunzák már évszázadokkal ezelőtt is tudták, hogy a magokat nagy becsben kell tartani. A nyugati világ országaiban csak napjainkban fedezték fel a növények magjainak előnyös hatásait. Viszont a hunzák már évszázadokkal korábban is tudták, hogy a sárgabarackmagot nagy becsben kell tartani. Miért? A B17 vitamin miatt, további részleteket nálunk olvashatsz.

A sárgabarackmag csodálatos hatása
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
http://dgy.hu/

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999 óta támogatja a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítását. Az alapítvány célja, hogy minél több daganatos és leukémiás gyermeknek segítsen abban, hogy a kórházban töltött időt testileg és lelkileg könnyebben átvészeljék. Céljaink elérésének anyagi alapja a felajánlott szja 1 %. Kérjük, segítse Alapítványunk munkáját, azaz a daganatos gyermekek gyógyulásának elősegítését adója 1 %-ának felajánlásával!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Rákkal harcolóknak
http://propharmatech.hu/

A rák manapság népbetegség lett. Egy olyan, teljesen természetes, növényi alapú szert kínálunk ügyfeleinknek, mely az orvosi kezelést kiegészítve, enyhülést nyújt a rákos betegség következtében kialakult problémás bőrnek. A pikkelysömör kellemetlen tüneteivel küzdőknek pedig nemcsak krémet, hanem nyugtató sampont, és étrend-kiegészítő kapszulát is kínálunk, szintén csupa természetes alapanyagból.

Rákkal harcolóknak
Daganatos betegek étrend tanácsa
http://tgy-magazin.hu/betegsegek-a-tol-z-ig/etkezesi-tanacsok-rakos-betegeknek

A nyers ételek arányának csökkentése, zöld tea és kurkuma fogyasztása, az omega-3-zsírsavak fokozott bevitele csak néhány azok közül a táplálkozási tanácsok közül, amellyel megkönnyíthetjük a rákos betegek életét. Egyrészt a betegség, másrészt a terápia is különös terhet ró a betegek emésztőrendszerére, ez pedig speciális odafigyelést igényel mind a beteg, mind az őt ellátó segítő részéről. Cikkünkben részletesen körüljárjuk a témakört, hogy érdemben segíthessünk daganatos betegeink és segítőik számára!

Daganatos betegek étrend tanácsa
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19920