Egészségügyi portálok > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügyi portálok > 28 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Betegségek A-Z-ig
http://egeszseg.origo.hu/betegsegek/

Orvosok által írt betegtájékoztató, ismeretterjesztő anyagok. A betegségek okai, kialakulásuk, tüneteik és kezelésük.

Betegségek A-Z-ig
Orvostudakozó
http://www.orvostudakozo.hu/

Orvostudakozó - gyógyulni vágyók, orvosok és a gyógyítás mellett elkötelezett szakemberek portálja.

Orvostudakozó
WebBeteg – Orvosoktól betegeknek, hitelesen
http://www.webbeteg.hu/

WEBBeteg egészségügyi portál – Betegségek, egészségmegőrzés, egészségügyi hírek és adattárak.

WebBeteg – Orvosoktól betegeknek, hitelesen
Egészségkalauz.hu - Irány az Egészség!
http://www.egeszsegkalauz.hu/

Betegség, életmód, gyógyszer, gyógytermék, orvos, kórház, patika adatbázisok az Egeszsegkalauz.hu-n. Irány az egészség!

Egészségkalauz.hu - Irány az Egészség!
Medizona.hu
http://www.medizona.hu/

Betegségek, Párkapcsolat, Bőrrák, Orvos válaszol, Diéta, Magas vérnyomás, Megfázás, Fogyókúra...

Medizona.hu
InforMed
http://www.informed.hu/

Az InforMed portál a Medincorp Kft. által 1995-ben létrehozott első magyar egészségügyi website, a Pro Patiente adatbázisára építve a Melania Kft-vel együttműködésben jött létre. Az egyetemekkel, szakmai szervezetekkel, társaságokkal és kollégiumokkal, továbbá a betegszervezetekkel és alapítványokkal való állandó kapcsolatnak köszönhetően szakmai oldalainkon kizárólag orvosi szempontból korrekt, lektorált anyagokat helyezünk el.

InforMed
DR. Info
http://drinfo.hu/

DR. Info Egészségmagazin. Lakossági egészségügyi információs portál.

DR. Info
VideoKlinika
http://www.videoklinika.hu/

Videoklinika - egészség élőben! Nézzen be a Videoklinikára! Nálunk hiteles hazai szakemberek konzultálnak. A Videoklinika.hu-val mindenkihez kívánunk szólni, aki beteg, hozzátartozója iránt aggódik, vagy fontosnak tartja saját egészségének megőrzését. A portál oldalain több mint 30 orvos videófilmekben, laikusok számára is érthetően írja körül egy betegség, vagy életkor szerinti biológiai folyamat okát, kialakulását és annak kezelését. Orvosaink és felkért vendégeink élő online rendeléseket is tartanak, amelyben a beérkezett kérdésekre azonnal, egyenes adásban adnak választ.

VideoKlinika
KamaszPanasz
http://www.kamaszpanasz.hu/

Fiataloktól, fiatalokról, fiataloknak. Olyan gondokkal küzdesz, melyeket nem szívesen beszélnél meg szemtől szemben senkivel, de érdekelnek a válaszok? Kérdezd meg orvos szakértőinktől és biztosan választ lelsz égető problémáidra!

KamaszPanasz
Betegségek tünetei
http://www.betegsegektunetei.hu/

Információs oldal a betegségek tüneteiről röviden, tömören és közérthetően. Hetente frissülő tartalommal a leggyakoribb betegségekről és tüneteikről. A kapcsolat űrlapon Önnek is módjában áll információt vagy cikket küldenie az oldal szerkesztőjének.

Betegségek tünetei
Gyógyuljon Garanciával!
http://www.meggyogyulsz.com

Önnek is elege van abból, hogy minden apró tünetére egy újabb és újabb recept a válasz orvosaitól? Ön is hetek, hónapok, vagy már évek óta szedi az orvosai által javallott gyógyszereit, mégsem érez olyan mértékű javulást, mint azt szeretné? Ön is szeretné végre megtudni, hogy mi okozza panaszait és megkapni az igazi megoldást is egészségügyi problémáira? A MEGOLDÁS: Medbiotech Diagnosztika

Gyógyuljon Garanciával!
Impulser egészség portál
http://www.impulser.com/hu

Impulser - egészség mellékhatások nélkül: modern orvoslásról, egészséges termékekről, prémium kategóriás bio termékekről, igényes konyhai felszerelésekről, mindennapjainkat megkönnyítő modern technikai eszközökről, szervezett utazásokról és programokról tájékozódhat az Impulser egészség-életmód portálon. Tartson velünk, és fedezze fel az Impulser világát!

Impulser egészség portál
Intermed Oltóközpont
http://www.oltokozpont.hu/

Oltóközpontunk megnyitásához az ötletet saját utazásaink kapcsán tapasztaltak adták. Célunk, hogy pácienseink kultúrált környezetben, várakozás nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt megkapják a különböző betegségek megelőzéséhez szükséges felvilágosításokat, védőoltásokat, gyógyszereket. Az országok járványügyi helyzete alapján az Egészségügyi Világszervezet (WHO) évente jelenteti meg az International Travel and Health kézikönyvet, mely a fertőző betegségekkel illetve az utazásokkal kapcsolatos kötelezően előírt és ajánlott védőoltásokat területenként részletezi. Munkánkat ennek, illetve a CDC (Centers for Diseases Control and Prevention) és az Országos Epidemiológiai Központ szakmai javaslatai alapján, az előírt jogszabályok figyelembevételével végezzük.

Intermed Oltóközpont
Vitalport Egészségcentrum
http://www.vitalport.hu/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. A betegség megelőzése vagy annak korai felismerése a legfontosabb, módszerünkkel segítünk megőrizni testi-lelki egészségét. A kezelések több problémára nyújthatnak segítséget, mint az allergia, asztma, fejfájás, gyomorfekély, ekcéma és egyéb betegségek.

Vitalport Egészségcentrum
Ayurvedika.hu, Ayurvédikus portál
http://ayurvedika.hu

A portál az ayurvédikus ismeretek terjesztésére, az Ayurvédát ismerő, vagy kereső emberek tájékoztatására szolgál. Tartalma kiterjed az ayurvédikus életmód, táplálkozás, egészség, gyógyászat, és szépségápolás területeire. A honlapon információt kaphatnak az élet legfontosabb aspektusairól, mint a család, a baba-mama kapcsolatok, a gyermeknevelés, de a spirituális útkereséshez is, amelyekkel az ember szolgálhatja saját testi-lelki egészségét.

Ayurvedika.hu, Ayurvédikus portál
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915