Emésztőrendszeri betegségek > Aranyér > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Emésztőrendszeri betegségek > Aranyér > 9 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Aranyér - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Arany%C3%A9r

Az aranyér egy érköteg, mely a végbélnyálkahártya alatt található. A szabályos végbélműködéshez, a széklet tartásához, illetve a megfelelő széklet ürítési mechanizmushoz pótolhatatlan szerepe van ezen érhálózatnak, érpárnázottságnak. A végbél, illetve a végbélnyálkahártya finom ér- és ideghálózattal rendelkezik, szervezetünk egyik legérzékenyebb területe. Ha az érpárnát rögzítő kötőszövet megnyúlik, az érhálózat kitágul, az aranyeres párna lecsúszik, a végbélcsatornából előesik, aranyeres betegségről beszélünk.

Aranyér - Wikipédia
aranyérbetegség.hu
http://www.aranyerbetegseg.hu/

A lakosságnak akár 40%-át is érintheti az aranyeresség életének valamely szakaszában, tehát igazi népbetegség. Civilizációs ártalomnak is tekinthetjük, kialakulása ugyanis összefügg az álló-ülő életmóddal, a helytelen táplálkozással, a túlsúllyal, higiénés problémákkal, de a szüléssel, rendszeres székrekedéssel is. Az aranyér önmagában nem betegség: fontos része a végbél záró mechanizmusának. Betegséggé akkor válik, ha a csomó megnagyobbodik, a nyálkahártya megnyúlik, panaszok jelentkeznek.

aranyérbetegség.hu
Aranyér,Végbélrepedés,Proktológia
http://aranyeresseg.hu

Oldalaink témája a belső aranyér (nodus haemorrhoidalis), végbélrepedés (fissura ani) és más, ambulánsan kezelhető végbélbetegség gyógyítása, műtét nélküli kezelése.Aranyér, végbélrepedés, gyógyítása, kezelése. Proktológiai szakvizsgálat. Hívjon bizalommal.

Aranyér,Végbélrepedés,Proktológia
aranyer.hu
http://www.aranyer.hu/

Dr. Back Frigyes tájékoztató honlapja az aranyérről.

aranyer.hu
Külső aranyér
http://www.aranyer-kezeles.hu/index.php/kulso-aranyer

www.aranyer-kezeles.hu - Tudjon meg mindent az aranyérről és a végbéltáji problémákról és azok megoldásairól! Keressen fel bennünket!

Külső aranyér
aranyér.com
http://www.aranyer.com/

Az aranyer.com oldalain tájékozódhat az aranyér betegség tüneteiről, okairól, a diagnosztizálásról, a gyógyítás lehetőségeiről, és sok más információról, amely kapcsolódik az aranyeres betegséghez. Ha esetleg nem találja oldalainkon az Önt érdeklő információt, akkor kérdezzen levélben, és minden az aranyérrel összefüggő kérdésére választ kap. Proctológiai magánrendelés Budapesten!

aranyér.com
Aranyér-betegség
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/355742/aranyerbetegseg_1.htm

Az aranyér-betegség a végbélnyílás környékén található érfonat kóros kitágulását jelenti. Nagyon gyakori megbetegedés, az emberek 30-50 %-a tapasztalta már magán a jellemző tüneteket. A betegség előfordulása az életkorral nő, férfiakon kétszer gyakoribb, mint nőkön. A panaszok az enyhe végbéltáji kellemetlenségtől a súlyosabb fájdalomig terjedhetnek, melyet gyakran vérzés kísér.

Aranyér-betegség
WEBBeteg: Az aranyér
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=13&menu=betegseg&news_i ...

Bár az aranyér elég kellemetlen beszédtéma, nagyon gyakori betegség. 50 éves életkorukig a felnőttek mintegy felének volt már aranyér miatt kialakuló végbélkörüli viszketése, fájdalma, vérzése.

WEBBeteg: Az aranyér
aranyér gyógyítása
http://aranyerkezelese.hu

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén.

aranyér gyógyítása
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915