Férfiakat érintő betegségek > Prosztata megnagyobbodás > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Férfiakat érintő betegségek > Prosztata megnagyobbodás > 3 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Prosztata, a férfiasság Achilles sarka...
http://www.vitalland.hu/ferfigondok

…a férfiasság Achilles sarka, avagy a férfiak leggyengébb pontja. A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BHP) a férfiak leggyakrabban előforduló jóindulatú daganatos megbetegedése.

Prosztata, a férfiasság Achilles sarka...
Origo - Orvosi jegyzet
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0544/535964/prosztatamegnagyobbo_1.htm

A prosztata megnagyobbodása általában az 50 év feletti férfiakban gyakori jelenség, melynek oka nem teljesen tisztázott, de kialakulásában az életkorral járó hormonális változások bizonyosan szerepet játszanak. Előfordulása 50 éves kor felett rohamosan nő, 80 éveseknél már a 80%-ot is elérheti. Idejében történő szűréssel a folyamat jól kontrollálható, a rosszindulatúság idejében felismerhető és sikeresen kezelhető. A prosztata-gyulladásnak akut és krónikus fajtája létezik. Mindkét esetben az ellátás orvosi sürgősséget igényel a szövődmények elkerülése végett.

Origo - Orvosi jegyzet
A prosztata megnagyobbodás kellemetlenségei
http://www.gentos.hu/a-joindulatu-prosztata-megnagyobbodasarol.html

Mit fontos elmondani jóindulatú prosztata megnagyobbodásról? Amennyiben az illető tisztában van a tünetekkel, akkor már aránylag korán felismerhető a megbetegedés. A fokozott vizelési inger például a prosztata megnagyobbodás egyik klasszikus tünete, ami már az elején megmutatkozik. A kezdeti szinten a húgycső csak mérsékelten van összenyomva, így a vizelés ekkor még lehetséges. A végső szinten lévő prosztata megnagyobbodás viszont már 100% -os vizelési képtelenséget jelent, katéter bekötése nélkül pedig megoldhatatlan az ürítés. A Gentos weblapján áttekintheti a prosztata megnagyobbodással kapcsolatos infókat.

A prosztata megnagyobbodás kellemetlenségei
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20720