Fertőző betegségek > Herpesz > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fertőző betegségek > Herpesz > 4 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Herpesz a nemi szerveken
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=66&menu=betegseg&news_i ...

Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis). A genitális herpesz kezelése a fennálló tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul, és legsúlyosabb szövődményként akár agyhártyagyulladáshoz is vezethet.

Herpesz a nemi szerveken
Wikipédia - Herpesz
http://hu.wikipedia.org/wiki/Herpesz

A herpesz a bőr és a nyálkahártya, esetleg az idegrendszer herpesz vírus okozta akut megbetegedése. A herpesz kontaktfertőzés és cseppfertőzés útján egyaránt terjed. Szigorú higiéniai előírások betartására van szükség. Különösen fontos, hogy a hólyagocskák tartalmát ne kenjük el, a fertőzést ne vigyük át más testrészekre, vagy más személyekre.

Wikipédia - Herpesz
Wikipédia - Herpesz vírus
http://hu.wikipedia.org/wiki/Herpesz_v%C3%ADrus

A herpesz vírus a Herpesviridae családba tartozó DNS vírusok elnevezése. A név eredete a görög herpein szó, melynek jelentése kúszó, lopakodó - ezzel fő jellemzőjét próbálták leírni. Állati és emberi megbetegedésekben is szerepet játszanak a változatai.

Wikipédia - Herpesz vírus
HerpEX
http://herpex.hu/

A herpesz nem gyógyítható, de van herpesz elleni gyúgyír. A világon ma már több mint egymillió ember él tünetmentesen, mindez a HerpEx-nek köszönhetően.Szüntesse meg a A Herpes simplex vírus okozta hólyagosodást (erupciót), egy forradalmian új termékkel, mely klinikailag tesztelt és az FDA (Food and Drug Administration) által elismert orvosi kutatás eredménye.

HerpEX
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915