Fül-orr-gégészet > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fül-orr-gégészet > 10 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Fül-orr-gégészeti betegségek és fejfájás
Fül-orr-gégészeti betegségek és fejfájás
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=26&menu=betegseg&news_i ...

Valószínűleg nincs olyan ember, akinek élete során legalább egy alkalommal ne jelentkezett volna fejfájása. A leggyakoribb betegségek, amelyek fennállásuk alatt fejfájással járnak, a fül-orr-gégészeti betegségek. A fül-orr-gégészeti betegségekhez társuló fejfájások lehetnek akut megbetegedéshez kapcsolódóak pl. nátha, orrmelléküreg-gyulladás, szénanátha, fülgyulladás, de lehetnek krónikus fejfájások is fül-orr-gégészeti eredetűek pl. az orr és melléküregeinek jó- illetve rosszindulatú daganatos elváltozásai, orrsövény ferdülés, ciszták az orrmelléküregekben.

www.webbeteg.hu
Betegszoba - Fül-orr gégészet
Betegszoba - Fül-orr gégészet
http://www.betegszoba.hu/betegsegek/ful_orr_gegeszet/

Válassza ki azt a betegséget, melyhez tapasztalatot, kórtörténetet szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, a gyógyulások történeteire!

www.betegszoba.hu
Fül-orr-gégészet, fül orr gége rendelés - Ars Medica Lézerklinika
Fül-orr-gégészet, fül orr gége rendelés - Ars Medica Lézerklinika
http://www.arsmedica.hu/ful-orr-gegeszet-rendeles.html

Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. (Orrlégzési nehezítettség, orrfolyás, gyakori orrvérzés, horkolás, nyelési panaszok, gyakori mandulagyulladás, ízérzés, szaglás panaszok, rekedtség stb.) Műtéteink: horkolás gátló lézeres műtét, orrsövény műtét, mandula műtét, orrpolip műtét.

www.arsmedica.hu
Budai Egészségközpont
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/szakma-ful-orr-gegeszet/

Intézményünkben mintegy 110 szakorvost, neves, nemzetközileg elismert szakembert kereshetnek fel több mint 40szakterületen. Munkájukat képzett, empatikus személyzet és világszínvonalú orvos diagnosztikai műszerpark segíti. A páciensek igényeit előtérbe helyező szemléletnek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magánklinikájává vált. Jelenleg több mint 150 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

www.bhc.hu
Hallókészülék információk
Hallókészülék információk
http://hallokeszulek.com

Hallókészülékekről általában, jó tanácsok, minden amit tudni érdemes a használatáról.

hallokeszulek.com
Nózi Fül-Orr-gégészet
Nózi Fül-Orr-gégészet
http://nozi.hu/

A Nózi fő célja a betegségek korai stádiumban történő felismerése, majd annak megelőzése, hatékony gyógymódokkal, tanácsadással.

nozi.hu
Foglalj orvost audiológiára!
Foglalj orvost audiológiára!
http://foglaljorvost.hu/szakterulet/audiologia/

Az emberi kommunikáció elengedhetetlen része a hallás, épp ezért fontos a tökéletes érzékszerv. Az audiológia foglalkozik vele: a tudományág feladata a hallássérültek hallásvizsgálata, fülészeti kezelése, hallókészülékkel való ellátása. Az audiológus dolga a csökkent hallásúak kiszűrése, illetve a halláscsökkenés mértékének megállapítása és a kialakulás okának tisztázása, a kóros folyamatok felderítése. Hazánkban népbetegség a halláskárosodás: a nagyothallással a lakosság 10-12 százaléka küzd.

foglaljorvost.hu
Fülspecialista Magánrendelő
Fülspecialista Magánrendelő
http://www.fulspecialista.hu/

Az egészség mindenki számára nagyon fontos dolog. Napjainkban egyre többet foglalkozunk azzal, hogy meg is őrizzük. Ehhez gyakran az odafigyelés is elegendő, illetve az, ha tudja, hogy kihez kell fordulnia segítségért. Magánklinikánkon a füllel, az orral és a gégével kapcsolatos minden kérdésére választ találhat. Segítségért forduljon bizalommal Hozzánk, hogy Ön is egészséges életet élhessen. 6724 Szeged Kálvária tér 16, Kálvária tér belső aldalán a templommal szemben. Rendelés: Hétfő, Szerda 17-19 Dr. Vass Zoltán: 06 20-397 4144

www.fulspecialista.hu
Fundafon - Mindent a hallásért
Fundafon - Mindent a hallásért
http://fundafon.hu/bemutatkozas

A Fundafon halláscentrumban dolgozók célja, hogy a hallássérültek is teljes és normális életet élhessenek. A Fundafon jelszava: mindent a hallásért. Kattints a linkre és ismerd meg a Fundafon szolgáltatásait.

fundafon.hu
Fülgyulladás? Próbálja ki a Swimseal fülcseppet!
Fülgyulladás? Próbálja ki a Swimseal fülcseppet!
http://swimseal.hu/kerdesek-es-valasok-a-swimseal-fulcsepprol.html

A fül védelme fontos. A Swimseal fülcsepp segítségével a fülgyulladás kialakulása megelőzhető. A honlapon részletes információkat olvashatsz tulajdonságairól és használatáról. Kattints bátran!

swimseal.hu
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20686