Fül-orr-gégészet > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fül-orr-gégészet > 9 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Betegszoba - Fül-orr gégészet
http://www.betegszoba.hu/betegsegek/ful_orr_gegeszet/

Válassza ki azt a betegséget, melyhez tapasztalatot, kórtörténetet szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, a gyógyulások történeteire!

Betegszoba - Fül-orr gégészet
Fül-orr-gégészet, fül orr gége rendelés - Ars Medica Lézerklinika
http://www.arsmedica.hu/ful-orr-gegeszet-ful-orr-gege-maganrendeles-budapest ...

Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. (Orrlégzési nehezítettség, orrfolyás, gyakori orrvérzés, horkolás, nyelési panaszok, gyakori mandulagyulladás, ízérzés, szaglás panaszok, rekedtség stb.) Műtéteink: horkolás gátló lézeres műtét, orrsövény műtét, mandula műtét, orrpolip műtét.

Fül-orr-gégészet, fül orr gége rendelés - Ars Medica Lézerklinika
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/szakma-ful-orr-gegeszet/

Intézményünkben mintegy 110 szakorvost, neves, nemzetközileg elismert szakembert kereshetnek fel több mint 40szakterületen. Munkájukat képzett, empatikus személyzet és világszínvonalú orvos diagnosztikai műszerpark segíti. A páciensek igényeit előtérbe helyező szemléletnek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magánklinikájává vált. Jelenleg több mint 150 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Budai Egészségközpont
Hallókészülék információk
http://hallokeszulek.com

Hallókészülékekről általában, jó tanácsok, minden amit tudni érdemes a használatáról.

Hallókészülék információk
Nózi Fül-Orr-gégészet
http://nozi.hu/

A Nózi fő célja a betegségek korai stádiumban történő felismerése, majd annak megelőzése, hatékony gyógymódokkal, tanácsadással.

Nózi Fül-Orr-gégészet
Foglalj orvost audiológiára!
http://foglaljorvost.hu/szakterulet/audiologia/

Az emberi kommunikáció elengedhetetlen része a hallás, épp ezért fontos a tökéletes érzékszerv. Az audiológia foglalkozik vele: a tudományág feladata a hallássérültek hallásvizsgálata, fülészeti kezelése, hallókészülékkel való ellátása. Az audiológus dolga a csökkent hallásúak kiszűrése, illetve a halláscsökkenés mértékének megállapítása és a kialakulás okának tisztázása, a kóros folyamatok felderítése. Hazánkban népbetegség a halláskárosodás: a nagyothallással a lakosság 10-12 százaléka küzd.

Foglalj orvost audiológiára!
Fülspecialista Magánrendelő
http://www.fulspecialista.hu/

Az egészség mindenki számára nagyon fontos dolog. Napjainkban egyre többet foglalkozunk azzal, hogy meg is őrizzük. Ehhez gyakran az odafigyelés is elegendő, illetve az, ha tudja, hogy kihez kell fordulnia segítségért. Magánklinikánkon a füllel, az orral és a gégével kapcsolatos minden kérdésére választ találhat. Segítségért forduljon bizalommal Hozzánk, hogy Ön is egészséges életet élhessen. 6724 Szeged Kálvária tér 16, Kálvária tér belső aldalán a templommal szemben. Rendelés: Hétfő, Szerda 17-19 Dr. Vass Zoltán: 06 20-397 4144

Fülspecialista Magánrendelő
Fundafon - Mindent a hallásért
http://fundafon.hu/bemutatkozas

A Fundafon halláscentrumban dolgozók célja, hogy a hallássérültek is teljes és normális életet élhessenek. A Fundafon jelszava: mindent a hallásért. Kattints a linkre és ismerd meg a Fundafon szolgáltatásait.

Fundafon - Mindent a hallásért
Fülgyulladás? Próbálja ki a Swimseal fülcseppet!
http://swimseal.hu/kerdesek-es-valasok-a-swimseal-fulcsepprol.html

A fül védelme fontos. A Swimseal fülcsepp segítségével a fülgyulladás kialakulása megelőzhető. A honlapon részletes információkat olvashatsz tulajdonságairól és használatáról. Kattints bátran!

Fülgyulladás? Próbálja ki a Swimseal fülcseppet!
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915