Gyermekbetegségek > Tanulási zavarok > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyermekbetegségek > Tanulási zavarok > 3 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tanulási nehézségek
http://www.tanulasinehezsegek.hu/

Napjainkban egyre szaporodik a tanulási nehézséggel és magatartászavarokkal küzdő gyermekek száma. Egyre több szülőnek kell szembesülnie azzal, hogy gyereke valamelyik tárgyból vagy tárgyakból nem tud lépést tartani a társaival, nem tud megülni az iskolapadban, nehezen illeszkedik be és nem vagy csak részben tud megfelelni az iskolában vele szemben támasztott követelményeknek. Divatos lett dyslexiáról, dysgraphiáról, vagy dyscalculiáról beszélni, felmentést kérni valamely tantárgy alól. Olyan szülőknek és pedagógusoknak állítottuk össze weboldalunkat, akik érintettek a fenti problémákban, de nem akarnak belenyugodni tehetetlenségükbe, nem adták fel a reményt, hogy megoldást találjanak, a saját vagy a rájuk bízott gyerekek problémáira.

Tanulási nehézségek
Dyscalculia
http://www.tanulasinehezsegek.hu/index.php?lapid=dyscalculia

A szó jelentése számolászavar. Legalább olyan gyakori a gyermekek körében, mint az írás- vagy olvasászavar... A tanulási zavarok mint a dyslexia, dysgraphia és dyscalculia nem fertőző betegségek, amit a gyerekek elkaphatnak egymástól. Igazából csak tünetek, amelyek sokféle okra vezethetők vissza. Terápiájukban fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okot és az ennek megfelelő területeket fejlesszük, különben nem várhatunk tartós javulást az iskolai teljesítményben.

Dyscalculia
Neurofeedback tréning
http://www.neurofeedback-csongrad.hu

A neurofeedback a legkorszerűbb tréning tanulási zavar, figyelemzavar, hiperaktivitás kezelésében. Pozitív változásokat eredményez az agyban mellékhatások nélkül, hogy sikeresebben tudjon működni. A módszer az agy képlékenységére épül, mellyel harmonikusabb működését segíthetjük elő. A tréning gyakorisága hetente kétszer 30 perc. A probléma súlyosságától függően a tréning 20-60 kezelést is magába foglalhat. Az agyhullámok harmonizálása után eredményesebb iskolai teljesítmény tapasztalható.

Neurofeedback tréning
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20720