Mozgásszervi megbetegedések > Csontritkulás > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mozgásszervi megbetegedések > Csontritkulás > 6 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Csontritkulás / Kiemelt témák
http://www.hazipatika.com/topics/csontritkulas

A csontritkulás minden tizedik embert, ezen belül is a 40 év feletti magyar nők többségét érinti. A néma járványnak is nevezett betegség világszerte százmilliók problémáját okozza, pedig a megelőzés lehetősége adott. Hogyan? Erről (is) szól rovatunk!

Csontritkulás / Kiemelt témák
Csontritkulás Online
http://csontritkulas.com/

Információk - Csontritkulás Online oldalán. Cikkek, írások, képgaléria, videók, fórum...

Csontritkulás Online
Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság
http://www.osteoporosis.hu/

A Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság hivatalos web-oldala.

Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság
Orvosi jegyzet: csontritkulás
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/149567/csontritkulas_1.htm

A csontritkulás - orvosi szóval oszteoporózis - a csont minőségi és mennyiségi változását jelenti, melynek során károsodik a csont szerkezete. A betegség fokozott törékenységgel jár: az egyszerű elesések során bekövetkező törésekre először a csukló, majd a csigolyák, még idősebb korban a felkar és a csípő törése jellemző. A kezdetben tünetmentes, néma kórként is emlegetett betegséget hazánkban is elsősorban az érintettek magas száma teszi fontossá: a csontritkulás Magyarországon 900 000 embert érint, az Európai Uniós adatok szerint pedig minden harmadik menopauzán átesett nő és minden ötödik ötven év feletti férfi szenved ebben a betegségben.

Orvosi jegyzet: csontritkulás
HRI Vitalion csontritkulásra
http://www.vitalionforras.hu

A HRI Vitalion termékcsalád különleges technológiával, kiváló minőséggel rendelkező természetes összetételű készítmények, melyek mellékhatásoktól mentesen, célzott választ adnak a legfőbb népbetegségekre (csontritkulás, érszűkület, izületi problémák, fejfájás, potenciazavarok, allergia, bőrproblémák). A termékek önállóan vagy egymással kombinálva fogyaszthatók, hatásosságukat számtalan terméktapasztalat támasztja alá.

HRI Vitalion csontritkulásra
Térdkopás
http://www.drdoman.hu/terdkopas/

A térdfájdalom és csípőízületi fájdalom bármely életszakaszban jelentkezhet, nemtől és kortól függetlenül. Az elsősorban porckárosodás, vagy baleset következtében kialakuló deformáció okozta csípőkopás, nyáktömlő gyulladás és arthritis azonban kezelhető. Kérjen időpontot állapotfelmérésre, ahol bővebb tájékoztatást kaphat az általam csípőprotézis beültetésénél alkalmazott minimálisan invazív technikáról, a felépülés folyamatáról és a gyógytornáról! A csípőprotézis, térdprotézis műtét áráról weboldalamon olvashat.

Térdkopás
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915