Mozgásszervi megbetegedések > Porckorongsérv - gerincsérv > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mozgásszervi megbetegedések > Porckorongsérv - gerincsérv > 5 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
HáziPatika: Gerincsérv
http://www.hazipatika.com/articles/Gerincserv?aid=20051109163142

Hirtelen jött, hasító vagy lassan, de biztosan rosszabbodó hátfájás? Ha nehehen kúrálható vagy újra és újra visszatér, a gyanú a porckorongokra terelődik...

HáziPatika: Gerincsérv
GerincAmbulancia
http://gerincambulancia.hu/a-gerincserv

Hathatós segítség gerincbántalmakra. A porckorong sérv leginkább az, amely – kicsit a szavakkal is játszva- megfeleltethető a gerincsérvvel. A csigolyák közötti porckorongok elfajulása, kopásos elváltozása vezethet oda, hogy azok ( az ehhez kapcsolódó bonyolult biomechanikai és élettani elváltozások fölösleges ismertetése nélkül) a gerinccsatorna felé beboltosulva szűkületet, rosszabb esetben az ott kilépő ideggyökök összenyomatását hozzák létre.. Ezek azok a tényezők, melyek a következményes gyulladásos reakcióért, ill. a fájdalomért felelősek.

GerincAmbulancia
Nyaki porckorongsérv kezelése
http://mozgasklinika.hu/nyakfajdalom/

Merev, kötött a nyakizmod? Csomókat érzel az nyakizmaidban? Sugárzó fájdalom a karodban? Gyakran fáj a fejed? Szédülsz? Bár a nyaki izomkötöttség többnyire stressz eredetű és a fokozott lelki megterheléssel összefügg, mégis sokszor komoly tartási rendellenesség illetve porckorongsérv áll a háttérben, ezért ezt mielőbb ajánlott diagnosztizálni. Nyakfájdalom kezelési lehetőségei: Mckenzie-terápia, manuálterápia, gyógytorna, perifériás idegnyújtás, Kinezio-tape. Egészséges gerinc, egészséges élet! Tegyük meg együtt az első lépést a gyógyulásod felé!

Nyaki porckorongsérv kezelése
McKenzie terápia gerincsérv hatékony kezelésére
http://www.gerincgyogyitas.hu/mckenzie-terapia/

A McKenzie módszer alapján lefolytatott vizsgálat során a McKenzie terapeuta speciális testhelyzeteket és mozgásokat ismételtet a pácienssel, és a fájdalom változásából következtet a betegség kiváltó okára. Ennek alapján összeállít egy egyénre szabott McKenzie kezelési programot, ami néhány egyszerű, otthon vagy munkahelyen is könnyen kivitelezhető mozdulatból áll. Próbálja ki és gyógyuljon!

McKenzie terápia gerincsérv hatékony kezelésére
Lotus Gerinc és Diagnosztikai Központ
https://lotus-klinika.hu/csontkovacs-gerinc-problemak

A Lotus Gerinc és Diagnosztikai Központhoz fordulók számára orvosi és természetgyógyászati szakértői konzultációt nyújtunk, siófoki és budapesti klinikákon. A konzultáció időtartama kb. 30 perc, ami magában foglalja az általános állapotfelmérést, mely a páciens életminőségének megismerésére irányul. Ekkor kerül sor az anamnézis felvételére is. Ennek során az orvos célja a korábbi leletek átvizsgálása, valamint a jelenlegi panaszok megismerése és rögzítése. Ez teszi lehetővé, hogy a vizsgálatot végző orvos személyre szabott javaslatot tehessen a szükséges további kivizsgálásokra, kezelésekre, esetleg egyéni étrend és életmódbeli tanácsokkal szolgáljon.

Lotus Gerinc és Diagnosztikai Központ
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915