Pszichés betegségek > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pszichés betegségek > 12 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pszichiátriai magánrendelés
http://www.barth.hu/pszichiatriai_betegsegek/index.php

A pszichiátriai betegségről leggyakrabban az őrület, elmebaj, téboly jut az emberek eszébe, holott erről szó sincsen. A pszichiátriai esetek elenyésző részét teszik ki a súlyos elmebetegségek. A leggyakoribb pszichiátriai betegségek a depresszív és szorongásos kórképek, alvászavarok és függőségi problémák különböző formái.

Pszichiátriai magánrendelés
Dr. Immun
http://drimmun.com/pszichiatriai-betegsegek/index.php

Egészség tudástár: Pszichiátriai betegségek. Cikkek, írások.

Dr. Immun
A pánikbetegség legyőzése
http://www.neuroptim.hu

A pánikbetegség kezelése összetett feladat. Ehhez nyújt segítséget az ingyenes Öngyógyító tanfolyamunk. Lelkesítő, erőt adó levelek, sok hasznos jó tanáccsal látnak el a pánikbetegség, a depresszió és a szorongás ellen. Vágj bele most!

A pánikbetegség legyőzése
Dr. Machó Adrienn pszichiáter és pszichológus
http://www.lelki-egeszseg.hu/

Jó napot kívánok! Machó Adrienn pszichológus vagyok. Az emésztőrendszeri betegségeknek lehet lelki oka. Az irritábilis (ingerlékeny) bél belgyógyászati betegség, az esetek többségében azonban a szokásos műszeres, vagy laboratóriumi vizsgálatok szervi elváltozást nem mutatnak ki. Alaposabb kikérdezéssel ezen betegek 60-90%-ában szorongásos és vagy kedélybetegség diagnosztizálható. Általában a szorongásos betegség megelőzi az ideges hasmenés megjelenését. A krónikus, makacs hasmenéssel specialistához forduló betegek mintegy 30-40%-a szenved az ingerlékeny bél szindrómától, és az alapellátásban is gyakori gondot jelent ezek kezelése. Az irritábilis bél szindróma esetén az előtérben álló tünet szintén elfedheti a háttérben lévő pszichés zavart.

Dr. Machó Adrienn pszichiáter és pszichológus
Gyógyhatású ásványok webshop
http://www.indigokovek.hu/

Makacs betegségek, melyekkel nap mint nap megvívod csatád. Hajthatatlan ízületi fájdalmak, melyekre megoldást jelenthet a több ezer éves alternatív gyógyászat. Gyógyító erejű ásványaink, nemes köveink segíthetnek Önnek abban, hogy rossz közérzetét leküzdhesse. Kényelmes és hatásos citrin nyakláncok, amazonit karkötők, stresszoldó marokkövek, nálunk minden kristályt megtalál.

Gyógyhatású ásványok webshop
Családterápia Budapesten
http://csaladiszolgalat.hu/csaladterapia

A családterápia olyan pszichoterápiás irányzat, amely együttes munkával segít a családi nehézségeken, konfliktusos kapcsolatokon, pszichés problémákon. A családterapeutákkal együtt dolgozik az egész család vagy pár a kapcsolati problémákon, amelyek, ha hosszabb időn keresztül fennállnak lelki eredetű zavarok táptalajául is szolgálhatnak. A Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány 1991-ben alakult, hosszú évek óta kínál családterápiát, párterápiát a hozzá forduló családoknak.

Családterápia Budapesten
Pszichológiai konzultáció Budapest
http://integralonismeret.hu/modszereim/nlp

Hamar Lilla vagyok, integrál szemléletű pszichológus. Az integrál elméletet és alkalmazásait az Integrál Akadémián sajátítottam el. A pszichológiának ez a szemléleti kerete lehetővé teszi, hogy a belső munka végcélját ne csak az egészséges állapot elérésében lássuk. Úgy gondolom, hogy pszichológushoz nem csak a "beteg emberek" járnak, és a pszichológiai ismeretek a lelki egészség elérésén túl is hasznukra lehetnek, ha fejlődni szeretnénk, és jobb életminőségre, kiteljesedett életre vágyunk. Ha úgy érzi, hogy az élete valamely területén elakadt és szeretne fejlődni, szeretettel várom integrál szemléletű pszichológiai konzultációmon, lelki segítő beszélgetésen.

Pszichológiai konzultáció Budapest
Kunsági Andrea klinikai szakpszichológus
http://www.kunsagi.com

Pszichológusra lehet szüksége nehéz élethelyzetben, szorongásos zavarok, pánik, depresszió, kapcsolati problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, pszichoszomatikus betegségek, fájdalmak, veszteségek, vállalkozási nehézségek esetén. Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív pszichoterápiával: hipnoterápiával, analitikusan orientált, NLP és kognitív terápiás technikákkal dolgozom. Várom jelentkezését, ha terápiára, pszichológus segítségére van szüksége!

Kunsági Andrea klinikai szakpszichológus
Hipnózis, a hatékony segítség
http://www.hipnozis-baranya.hu

Ha huzamosabb időn keresztül ideges és feszült a közérzeted, rendszeresen előjön a félelem érzeted, vagy ha fáradtság, pánik, fóbia és egyéb lelki gondjaid vannak, a hipnózis megfelelő segítség számodra!

Hipnózis, a hatékony segítség
Nádházi Andrea kineziológus
http://www.gyengedoldas.hu

Szűkebb környezetünkre tekintve érzékelhetjük, hogy egyre jobban elhatalmasodik az ingerültség, a türelem, valamint a nyugalom és a harmónia hiánya. Feledésbe merül, hogy tulajdonképpeni célunk e földi életünk során egy utazás önmagunk középpontja felé. Ha szeretnéd félelmeidet elengedni, társas kapcsolataidat javítani, szépnek, értékesnek érezni magad, határaidat feszegetni, jobban megismerni önmagad, hogy a vizsgadrukk a múlté legyen, vagy egyszerűen csak több örömre, szeretetre, odafigyelésre vágysz, esetleg egy más szemléletre, egy sikeresebb, boldogabb életre, akkor szeretettel várlak, és segítek utat mutatni e harmónia elérésében és megőrzésében!

Nádházi Andrea kineziológus
Lelki betegségek gyógyítása - pszichoterápia Budapesten
http://apszichiater.hu/index.php/pszichoterapia

Depresszió, szorongás, vagy mánia? Mindegyik probléma félelemre épül. Pszichoterápiám speciálisan ezeknek a betegségeknek az elmélyülését akadályozza meg. Egyénre szabott pszichoterápia Budapesten. Hívjon a 06-20-803-9412.es telefonszámon, s ígérem legyőzi félelemeit.

Lelki betegségek gyógyítása - pszichoterápia Budapesten
PszichoFészek magánrendelő Budapest lll., Vl. kerület
http://www.pszichofeszek.hu/pszichologusok.html

Idegrendszeri problémák, szerelmi bánat, függőség? Ha pszichológusra van szüksége, kérjen időpontot a Pszicho Fészek pszichológiai magánrendelőbe!

PszichoFészek magánrendelő Budapest lll., Vl. kerület
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20720