Pszichés betegségek > Szorongásos zavarok > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pszichés betegségek > Szorongásos zavarok > 8 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pánikbetegség: Pszichiátriai magánrendelés
http://www.barth.hu/betegsegek/panikbetegseg.php

A pánikbetegség stressz-betegség. A betegeknél legtöbbször kimutatható olyan élethelyzet akár munkahelyi, akár magánéleti, ami tartósan bizonytalansággal, feszültséggel jár. Sokáig kérdés volt a pánikbetegség létezése is egyáltalán, mely az elmúlt bő évtized kutatásainak és a kezelési tapasztalatok halmozódásnak köszönhetően ma már elfogadott önálló, vagy más betegségekkel együtt létező kórforma.

Pánikbetegség: Pszichiátriai magánrendelés
Pánikroham - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1nikroham

A pánikroham átmeneti erős félelemérzet vagy rossz közérzet, jellemzően hirtelen támad és sosem tart fél óránál tovább. Erősen különbözik más szorongásos betegségektől, amennyiben a pánikroham hirtelen csap le, látszólag nincs kiváltó oka. A legtöbb áldozata megtámad valakit. Azokat, akiknél a roham megismétlődik vagy súlyosan rettegnek egy újabb rohamtól, pánikbetegeknek hívjuk.

Pánikroham - Wikipédia
Pánikbetegség Ambulancia
http://www.pszichocentrum.eu/hun/panikambulancia.php

A Pánikambulancián pszichiáter és pszichológus szakemberek állnak rendelkezésére a pánikbetegség kezelésében. Légzéstechnikák, relaxációs technikák, feltáró terápiák és gyógyszeres kezelés segítségét is igénybe veheti.

Pánikbetegség Ambulancia
Ungvári Csaba krízis és mentál tanácsadó
http://xn--pszicholgus-xeb.eu/

Tevékenységem során a szorongásos megbetegedéseket kezelem családállítás, Hellinger féle családállítás segítségével. Látogasson el weboldalamra, ismerje meg szolgáltatásom!

Ungvári Csaba krízis és mentál tanácsadó
Depresszió, szorongás
http://pszichologus-maganrendeles.hu/lelki-betegsegek/szorongas/

Bimbó Melinda klinikai szakpszichológus oldala. Ha szenved attól, hogy szorongásai egyre jobban béklyóba verik az életét, keressen fel pszichológiai magánrendelésemen Budapesten. Többek között ezekben a problémákban tudom segíteni Önt. Depresszió, szorongásos problémák (pánikbetegség, fóbiák, generalizált szorongás, poszttraumás stressz, stb.).

Depresszió, szorongás
Prágai Éva gyermekpszichológus
http://www.lelkiproblema.hu/gyermekpszichologus_13_kerulet.ujpest

Prágai Éva gyermekpszichológus weboldala: gyermek és felnőtt terápiás kezelések, kisebb gyermekek esetében szülői jelenléttel. Szorongások, félelmek feloldása, viselkedési zavarok okainak kiderítése, segítség

Prágai Éva gyermekpszichológus
Bimbó Melinda klinikai szakpszichológus oldala
http://www.bimbomelinda.hu/honlap/miben-segithetek/

Ha szorongásos problémákkal küzd, hívjon bizalommal! Pánikzavar, fóbiák, generalizált szorongás, poszttraumás stressz, alkalmazkodási zavarok kezelése. Pszichológiai tanácsadás Budapesten.

Bimbó Melinda klinikai szakpszichológus oldala
Csoportterápia depressziós, szorongásos panaszokra
http://birolaszlo.hu/csoportterapia/

A csoportterápia nem különbözik sokban az egyéni terápiától, csak máshogy fejti ki a hatását. A hasonló élmények segítenek a probléma feldolgozásában, tanulhatunk rengeteget mások tapasztalataiból, tükröt tarthatnak nekünk, magunkra ismerünk mások tetteiben. Egy személyes konzultáció segítséget nyújthat mélyben gyökerező problémák feltérképezésében, keressen fel bátran, ha érdeklik a részletek!

Csoportterápia depressziós, szorongásos panaszokra
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20720