Szemészeti problémák > Kancsalság > Betegségek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szemészeti problémák > Kancsalság > 3 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Optimum - Látásjavító lézerközpont
Optimum - Látásjavító lézerközpont
http://www.optimuminfo.hu/

Intézetünk a lézeres látásjavítás, a szürkehályog-műtétek mellet egyéb, bennfekvést nem igénylő, úgynevezett egynapos szemsebészeti beavatkozásokat is végez, mint pl. kancsalműtétek, szemhéjplasztikák, szem körüli elváltozások eltávolítása, stb. Ha ilyen jellegű problémája van, akkor is számíthat ránk. Nem kell mást tennie, mint telefonon vizsgálati időpontot kérni intézetünktől és szakembereink rövid időn belül orvosolják panaszait.

www.optimuminfo.hu
Orvosi jegyzet: kancsalság
Orvosi jegyzet: kancsalság
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/729132/kancsalsag_1.htm

Látáskor a tárgyakról mindkét szemünk ideghártyáján keletkezik kép. A két képet azonban csak akkor látjuk egynek, ha azok a két szem ideghártyán egymásnak megfelelő pontokra esnek. Az újszülött még nem lát élesen, két szemét még nem használja együtt. Ezeket a képességeket a növekedés folyamán meg kell tanulnia, akár csak a járást, a beszédet. Míg a látásélesség a szemgolyó növekedésével sokat javul az első életév során; a térlátás képessége csak kb. 5-7 éves korra válik a felnőttekéhez hasonlóan teljessé.

egeszseg.origo.hu
Babaszoba: Kancsalság
Babaszoba: Kancsalság
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=442

A kancsalsággal foglalkozó tudományág hivatalos elnevezése "strabológia". A gyermekszemész egyben strabológus is. Kancsalság természetesen nem kizárólag gyermekeknél fordul elő, de náluk a leggyakoribb, ezért a "felnőtt" szemészek gyakorlatilag átadták felnőtt kancsal betegeik kezelését gyermekszemész kollégáiknak - mondván, ők ehhez sokkal jobban értenek.

www.babaszoba.hu
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 779 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 779 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20686