Szenvedélybetegségek > Kábítószer-függőség > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szenvedélybetegségek > Kábítószer-függőség > 3 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
DROG BLOG HA AZ IGAZSÁG ÉRDEKEL!!!
http://www.adrogblog.blogspot.com/

Kevés az olyan oldal ahol igazságra épülő információkat szűrhetsz le, hogy egy átfogó képet alkothass a drogról. Drogok és hatásaik, a szervezetre és pszichére részletesen, olyantól aki már próbálta is őket: Amfetamin, MDMA, THC, Alkohol, Heroin, Kokain, LSD... Részben művészi, de a megoldást elősegítő radikális gondolatok halmaza, mely segít egy egészséges világkép alkotásában nem csak a droggal kapcsolatosan. Ha zavar a szókimondó durva szöveg, egyes esetekben zavarba jöhetsz! Nézd meg, mit veszíthetsz?!

DROG BLOG HA AZ IGAZSÁG ÉRDEKEL!!!
Drog Stop
http://www.drog-stop.hu/

Az Egyesület 1992-ben alakult, mint civil szervezet (angolul NGO) amely szerepet vállal a drogprobléma kezelésében. Tevékenységei: A nemzeti drog segély telefonszolgálat működtetése. Iskolai prevenciós programok. Életvezetési Tanácsadás – egyéni és csoportos korrektív „terápiák”. Ifjúsági rendezvényeken való prevenciós és alternatív programok. A büntetés végrehajtásként 6 hónapos „elterelő program”. Szakmai konferenciák rendezése és szakkönyvek kiadása.

Drog Stop
Drogambulancia
http://www.drogambulancia.hu/

Misszió: A Global-net 2000 Kft. létrehozta a www.drogambulancia.hu honlapot, ami a drogügyben közvetlenül vagy közvetetten érintettekhez szól, azzal a céllal, hogy a nap 24 órájában tájékoztató, segítő, megelőző funkcióin keresztül hozzájáruljon a drogproblémák vissza-szorításához, amíg csak igény van rá.

Drogambulancia
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19920