Tüdő- és légúti megbetegedések > Asztma > Betegségek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tüdő- és légúti megbetegedések > Asztma > 3 weboldal. Kategória leírása:

betegsegek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Asztma - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Asztma

Az asztma olyan krónikus betegség, amely a légutak nyálkahártyájának gyulladásából fakad. A gyulladás miatt a légutak igen érzékenyek és erősen reagálnak olyan anyagokra, amelyekre egyébként allergiásak vagyunk, vagy amelyek irritálják a tüdőnket.

Asztma - Wikipédia
asthma.hu
http://www.asthma.hu/

Üdvözöljük Önt az interaktív asztma oktató honlapunkon, amely az AstraZeneca és az Asztmás és allergiás Gyermekek Magyarországi Egyesületének a támogatásával jött létre! Az asztma a légutak krónikus megbetegedése, amely világszerte több millió embert érint, tekintet nélkül az életkorukra. Ennek az oktató programnak a segítségével Ön választ kaphat az asztmával kapcsolatos kérdéseire, részletesen megismerkedhet az asztma kiváltó okaival és a kivizsgálásához szükséges vizsgáló módszerekkel valamint információkat kaphat a különböző kezelési lehetőségekről.

asthma.hu
Orvosi jegyzet: asztma
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0544/668229/asztma_1.htm

Az allergiával együtt az asztma korunk népbetegsége. Az asztma rohamokban jelentkező légzési nehezítettséget okozó kórkép. A betegség azért alakul ki, mert vagy a légutak gyulladása, vagy a különböző külső ingerekre adott fokozott válaszreakciók következtében légúti szűkület jön létre. A betegség általában rohamokban jelentkezik, a gyógyszeres kezelés hatására a tünetek oldódnak, illetve az esetek többségében megszűnnek. A betegség gyermek- és felnőttkorban egyaránt jelentkezhet.

Orvosi jegyzet: asztma
Hirdetések
Oldal leírása
betegsegek.wyw.hu: Betegségek katalógus. Összegyüjtöttünk sok konkrét betegségekkel foglalkozó weboldalt, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra fontos információkat.
Gyűjteményünkben 759 válogatott betegségek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 759 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 19915